Nieuws

GESLAAGDE INDIVIDUELE RECREATIEWEDSTRIJD VOOR NTO

Zaterdag 25 maart 2023 vond in sportcentrum Vreeloo in De Lier de individuele recreatiewedstrijd plaats. NTO was vertegenwoordigd met 35 deelneemsters die verdeeld over vier rondes in actie kwamen.

Ronde 1

In ronde 1 was het de beurt aan Evy Schulte (middenbouw niveau 8). Evy streed tegen maar liefst 32 andere meisjes. Evy liet keurige oefeningen zien; vooral de balk en sprong gingen erg goed. Evy is knap als tiende geëindigd.

Tijdens het meetmoment in ronde 1 mochten Djess van As, Saar Hofstra, Joya de Graaf,

River Vlottes, Carice van den Berg, Anna Both, Romée Coot & Isa Brouwer laten zien wat zij de afgelopen periode hadden geoefend.

Ronde 2

Ilza van Dop (middenbouw niveau 8) en Jaydie Zweers (middenbouw niveau 7) kwamen in ronde 2 in actie. Ilza eindigde mooi in de middenmoot als negende. Jaydie werd knap vijfde, zij greep helaas net naast een medaille.

Tijdens het meetmoment in ronde 2 mochten Nova Groeneveld, Annabel Peeters, Liza Moerman, Djéda van As, Jessica Koning, Emma van Etten & Layanah Zoulali laten zien wat zij de afgelopen periode hadden geoefend.

Ronde 3

In ronde 3 lieten Verona Fa, Quinty Slieker, Kyomi Fa, Tessa van der Ven & Emma Barendse (middenbouw niveau 7) hun oefeningen zien. Verona & Tessa eindigde mooi in de middenmoot als negende en tiende. Emma kreeg een bronzen medaille omgehangen, Kyomi mocht een zilveren medaille mee naar huis nemen & Quinty werd (net als tijdens onze onderlinge wedstrijd) eerste.

Tijdens het meetmoment in ronde 3 mochten Ariam Teklu, Veerle van den Berg, Saar & Milou van Mil, Saar van der Hauw, Ava-lente Poldervaart, Marit Valstar & Naomi Schoonrok laten zien wat zij de afgelopen periode hadden geoefend. Alle meisjes van het meetmoment gingen naar huis met een medaille en een diploma vol stickers.

Ronde 4

In de laatste ronde was het de beurt aan Lise Bartels, Dieke de Jong & Bo Lagraauw (bovenbouw niveau 7). Lise was helaas niet fit en had pech op brug en balk. Dieke turnde, zoals we van haar gewend zijn, erg steady en werd knap tweede. Bo heeft vooral zichzelf verrast; zij stond gezellig naast Dieke op het ereschavot, op de eerste plaats.