• 6 mei 2019

Update Trainingspakken NTO

Wellicht is het jullie niet ontgaan. Afgelopen jaar wilde het niet soepel verlopen met het maken van onze trainingspakken. Waar we voorgaande jaren zo blij waren met de kwaliteit was dat dit jaar ronduit slecht bij sommige pakken. 

Gelukkig was onze leverancier het met ons eens en hebben ze zonder enig weerwoord nieuwe pakken toestuurt. Helaas hebben wij met het bestuur van NTO ook deze nieuwe zending af moeten keuren: 

Borduursels waren niet afgewerkt, Jasjes hadden al vlekken als ze uit de verpakking kwamen en de draden hingen onder de pakken. 

Samen met het bestuur en de leverancier zijn we om de tafel gegaan om het verschil te bekijken tussen de pakken van de 1een 2elevering en de laatste levering en hebben we op een rij gezet waar de problemen waren. Het meest Bijzondere is dat niet alle pakken “Lelijk” waren. 

We zijn zeer goed te woord gestaan en ze doen écht hun best om ons alsnog te voorzien van mooie trainingspakken. Op dit moment zijn de pakken die hersteld moesten worden in productie. 

Daarnaast was er ook een fout gemaakt in de levering van de tassen. Dit betekend dat we nu weekendtassen van NTO Hebben liggen. Een heel aantal turnsters hebben al een weekend-tas aangeschaft als wedstrijd-tas. Mocht er interesse zijn in een NTO Weekendtas, Neem gerust contact op met: secretariaat@ntomaasland.nlze zijn te koop voor €15,-

De volgende bestelperiode voor de trainingspakken zal zijn in juni 2020. Zodat ze geleverd worden aan het begin van dat seizoen.