• 1 mei 2018

Trotse voorzitter & bestuur

Soms vragen mensen mij: “Wat doe jij nou bij NTO? Wat heb jij daarmee te maken? Je hebt toch helemaal niets met turnen?”

Steevast is mijn antwoord dat ik de voorzitter ben geworden in 2014 en dat ik dat met plezier gedaan heb en nog steeds doe. Dat we het plezier in de sport weer terug hebben (als het al verdwenen was) en dat een ieder weer lekker kan trainen in onze gerenoveerde zaal met steeds betere spullen, toestellen en faciliteiten.

Mijn tijd van de eerste termijn van 4 jaar zit er bijna op. MAAR….. mijn werk is nog niet klaar dus opteer ik nog voor een extra “ambtstermijn”.

De Motivatie? Berichten en stukjes in de krant dat leden van NTO op toestelkampioenschappen van 21 april jl. maar liefst 17 medailles hebben gewonnen met 14 turnsters/turners; Op 7 April jl. met 4 deelnemers, met 6 medailles thuis kwamen; dat onze trainers op hun wedstrijden ook hun inspanningen zien beloond met ereplaatsen, maar zeker ook het bericht dat NTO op 9 juni a.s. op de Nederlandse kampioenschappen Rhönraden vertegenwoordigd zal zijn door 7 dames en één heer. En ondanks de gladde vloer in Ede en eerdere diskwalificatie in 2017 hebben nu 8 van de 10 deelnemers zich weten te plaatsen.

Dat is waar het ook om gaat: doorzetten, volhouden en incasseren; geloven in jezelf dat je het kunt en wilt. Knokken voor een plaats.

En voor zo’n fijne groep mensen, jong en oud, wil ik me blijven inzetten en proberen NTO naar een nog hoger plan te brengen. Zoals al eerder is gepubliceerd: NTO staat weer op de kaart.

Dan kan en mag je als bestuur en voorzitter alleen maar TROTS zijn.

Dus van deze kant: gefeliciteerd met jullie individuele prestaties:

Jamie S, Jamie H, Sophie, Danique, Florine, Yara, Mirthe, Hannah, Charlotte, Megan, Julia, Sterre, Leonoor, Thijmen, Timon en Jasper en Marloes

En voor straks veel succes op het NK:

Danique, Leonie, Hannah, Daniëlle, Nadine, Anna, Lisanne en Tiemen.

Voor zo’n club wil je blijven knokken dus hoop ik dat de leden op de komende Algemene Ledenvergadering mij zullen herkiezen als hun voorzitter.

Dank voor jullie inzet; dank aan de ouders/begeleiders en trainers die dit allemaal mogelijk maken en dank aal allemaal voor jullie vertrouwen in het bestuur voor de afgelopen 4 jaren.

Zie ik jullie op 7 mei a.s. bij de ALV?

Namens het Bestuur van NTO

Peter Kok

Voorzitter.