Team

Bestuur

Algemeen

Docenten


 • Meisjes turnen groep 4
  Mijn naam is Gemma van den Akker, geboren en getogen Maaslander. Daarom net als vele opgegroeid met NTO Maasland. Na jarenlang zelf geturnd te hebben, geef ik nu turntraining aan de meisjes van groep 4. Zie ik jou binnenkort in mijn les?  
 • Selectie turnen onder- en middenbouw
 • Turnen meisjes selectie
  Hallo allemaal! Mijn naam is Hannah en ik geef samen met Jessie met veel plezier de selectie turnlessen van NTO, zowel de onder-, midden- als bovenbouw groep. In het dagelijkse leven woon ik in Rotterdam en ben ik studente aan de TU Delft en Erasmus Universiteit. Ik heb van mijn 6e t/m 18e altijd zelf veel geturnd bij TurnAround in Capelle, en ben op mijn 13e ook gestart met rhönradturnen. Via het rhönradturnen ben ik in 2014 bij NTO Maasland binnengerold; het gezelligste dorp en turnvereniging van Nederland. Ik heb hier t/m 2021 met veel plezier op het hoogste niveau bij de rhönradselectie getraind en ook veel (inter)nationale wedstrijden en trainingskampen meegedaan. Naast mijn eigen turn carrière ben ik in 2016 begonnen als trainster, destijds nog bij de selectie onderbouw meisjes. Inmiddels zijn de groepen aardig gegroeid en hebben we al heel veel leuke trainingen, wedstrijden en andere activiteiten gehad met onze meiden. Naast lesgeven help ik ook regelmatig bij NTO activiteiten, zoals het jaarlijkse NTO Zomerkamp, vossenjacht of onderlinge wedstrijden.
 • Jongens turnen
  Hi, ik ben Iris, Ik geef iedere zaterdag ochtend de recreatie jongens turnles. Toen ik tien was, ben ik begonnen met assisteren. Sinds een aantal jaar heb ik zelf de leiding. Ik heb lesgegeven als leiding bij spring turnen, jongens selectie, dames en jongens recreatie en kleuters. Zelf heb ik ook heel lang geturnd. Nu beleef ik het via het lesgeven!
 • Turnen meisjes selectie
  Hi, ik ben Jessie, Op mijn zesde ben ik begonnen met turnen bij NTO Maasland. Al snel mocht ik bij de selectie gaan turnen en heb altijd met erg veel plezier geturnd. Ook heb ik nog een aantal jaren aan rhönraden gedaan. Toen ik in groep 8 zat, ben ik begonnen met assisteren. Sinds 2018 geef ik samen met Hannah de selectie meisjes les op de zaterdag. Ik vind het leuk om te zien hoe de meiden vooruit gaan en om hen nieuwe dingen te leren.
 • rhönrad turnen
  Hi, ik ben Jette, Ik geef sinds 2019 training aan de recreatiegroepen van rhönradturnen bij NTO. In 2012 ben ik zelf begonnen met rhönraden en ik doe dat nog steeds met veel plezier. Als trainster, turnster en jurylid heb ik al heel wat ervaring kunnen opdoen in de wereld van het rhönraden. Nieuwe dingen leren en plezier hebben staan voor mij centraal in de sport en ik hoop met mijn ervaring dit iedereen te kunnen bieden!
 • BBB Dance, Dance fit, NTO in balans

  Hi, ik ben Marjolein,

   

  Als ervaren balletdanseres vind ik het belangrijk dat je in mijn lessen jezelf kunt zijn, jouw mogelijkheden kunt ontdekken en plezier mag beleven aan het dansen zelf.

   

  De focus van mijn lessen ligt op muzikaliteit, anatomie en persoonlijke artisticiteit waarbij ik rekening houd met de individuele behoeften en capaciteiten van de deelnemers.

 • Turnen meisjes groep 5 t/m 8
  Hoi hoi, ik ben Marloes, Sinds 2014 geef ik met veel plezier de recreatieve turnlessen op vrijdagmiddag en -avond aan groep 5 t/m dames bij NTO. Daarvoor heb ik vijf jaar geassisteerd bij verschillende docenten om de kneepjes van het vak te leren. Momenteel leid ik zelf assistenten op. Turnen is mijn passie & dat zal het denk ik altijd blijven. Van kleins af aan heb ik zelf bij de selectie van NTO geturnd. Daarnaast vind ik turnen fantastisch mooi om naar te kijken. En… Als er ergens een springkussen of trampoline in de buurt is, kan ik het niet laten om er eventjes op te springen!
 • Pilates
 • Dames sportief 55+ | BBB
  Hi, ik ben Perry, Als Maaslands meisje was ik al actief bij NTO met: turnen, jazz ballet en assisteren. Voor mijn lange reis stond ik wel zeven uur in de zaal. Tegenwoordig geef ik twee uur per week les, met heel veel plezier.
 • Krachttraining jongens
  Hi, ik ben Pim, Samen met Roy geef ik alweer een aantal jaar krachttraining aan de stoerste mannen van de NTO. In het dagelijkse leven ben ik gymleerkracht op een basisschool. Wat ik leuk vind aan het lesgeven is de gezelligheid in combinatie met de sportieve uitdaging die ik hen kan bieden; lekker samen lachen en zweten!
 • Rhönrad Turnen
  Hi ik ben Ronja, Ik geef al jaren rhönradles bij NTO. In het verleden ben ik een aantal jaren mee geweest op NTO Zomerkamp. Ook heb ik een aantal jaren turnles gegeven. Inmiddels geef ik alleen nog de selectielessen binnen het rhönrad en dat doe ik met veel plezier. Daarnaast ben ik technische leiding rhönradturnen. Dat houdt in dat technische vragen met betrekking tot rhönradturnen aan mij gesteld mogen worden. Tevens ben ik het aanspreekpunt voor rhönraddocenten en -assistenten.
 • Krachttraining jongens
  Hi, ik ben Roy, Samen met mijn maatje Pim geef ik inmiddels al heel wat jaren krachttraining bij NTO. Zelf heb ik ook jaren aan krachttraining gedaan en daarom leek het mij super leuk om deze les zelf te mogen geven samen met Pim. Het lesgeven is minimaal net zo leuk als ik gedacht had! Het zijn en blijven toch DE mannen van NTO die wij mogen begeleiden! Naast krachttraining ga ik ook al jaren mee als kampstaf van NTO.
 • Kleutergym & Groep 3 turnen
  Hi, ik ben Xavienne, Ik en woon in Maasland. Ik heb zelf jaren geturnd bij NTO en sinds mijn twaalfde ben ik begonnen met assisteren bij turnlessen. Sinds een jaar geef ik nu samen met Maud les aan groep 3 en de kleuters. Ik help ook nog steeds elke vrijdag met de turnlessen voor groep 5 tot groep 8.