• 29 augustus 2020

Start seizoen 2020-2021

Beste NTO, ers

De “zomervakantie” is voorbij. Ik zet hem even tussen aanhalingstekens, omdat ik denk dat deze periode voor velen onder ons anders is uitgepakt dan dat we gewend waren. De geëffende paden moesten we allemaal verlaten en hoewel onwennig bij velen, heb ik kunnen zien dat initiatieven en creatieve oplossingen steeds weer een stuk saamhorigheid hebben onderstreept. Ik zei het al eerde: als dit onder aan de streep de uitkomst is van de coronacrisis, dan vind ik dat zeer positief. Lof aan degenen die zijn doorgegaan met trainingen in de vakantieperiode, die de buitentrainingen tijdens corona hebben opgezet en volgehouden en aan ieder die NTO heeft ondersteund alsof het de gewoonste zaak ter wereld was. Daarin schuilt onze kracht en trots.

Het nieuwe seizoen gaat beginnen! Maandag 31 augustus starten we weer! Er zijn nieuwe roosters, nieuwe ontwikkelingen, nieuwe uitdagingen en nieuwe kansen. We nemen straks afscheid Cees Oord. Na een halve eeuw verbinden te zijn geweest aan NTO gaat hij ons verlaten  omdat hij Drenthe als nieuwe woonplaats heeft gekozen. Ook Diana Sarris kan geen les meer geven aan onze Ouder en Kind groep. Roosters worden  of zijn aangepast op deze ontwikkelingen. We zijn nog in onderhandeling met een persoon die de ouder en kind-gym zou kunnen geven, maar voor aanstaande maandag is dat te kort dag. Tot nader order wordt deze les uitgesteld, naar we hopen tot 6 september. We houden u hiervan op de hoogte.

Het bestuur realiseert zich zeer goed dat veranderingen  niet altijd passen in de persoonlijke beleving van leden. Niet iedereen zal tevreden zijn.  Bedenk dan ook dat het zeer moeilijk is in deze tijd op vervangers te vinden voor gediplomeerde trainers/docenten voor onze diverse doelgroepen. Wij zijn er toch weer in geslaagd om een oplossing te vinden voor het overgrote deel van ons lesaanbod. We rekenen erop dat we in de komende 2 weken meer zekerheid gaan krijgen over het definitieve rooster en dat we alle doelgroepen weer kunnen en mogen bedienen.

Ik reken op uw geduld en vertrouwen.

Peter Kok, Voorzitter NTO Maasland