• 9 december 2018

Sinterklaas bezoek NTO Was weer geslaagd!

Zaterdag 24 november heeft de sint en zijn pieten NTO weer verblijd met een bezoekje.
Na de nodige problemen is het uiteindelijk toch allemaal goed gekomen. Nadat de kinderen piet hadden overtuigd dat hij niet voor Sinterklaas kon spelen, maar dat dit enkel door de echte Sinterklaas gedaan kon worden.

Hierna zijn we begonnen met het programma. Sinterklaas was uiteraard reuze benieuwd naar wat alle kinderen van de NTO dit jaar geoefend hadden. Hiervoor was een klim en klauter parcour uitgezet om de sint je kunsten te laten zien. De pieten hielpen de kinderen met het nemen van de hindernissen terwijl Sinterklaas goedkeurend toekeek.

Voor de komst van Sinterklaas en zijn pieten hadden de kinderen ook nog de tijd om een tekening in te leveren voor de sint. Uit al deze inzendingen werd een dikverdiende winnaar gekozen.

Ten slotte waren de kinderen ook reuze benieuwd naar de kunsten de pieten. Dit werd geshowd tijdens de pietendemo, waar voor saltopiet grote indruk maakte op de kinderen.

Na dat de demo was afgelopen was het alweer tijd om afscheid te nemen van de sint en zijn pieten, maar dit kon uiteraard niet voordat alle kinderen een cadeautje hadden gekregen.

Het was weer een zeer geslaagd bezoek en wij kijken nu al rijk halzend uit naar het volgende bezoek van de sint aan onze mooie vereniging

Groetjes de activiteiten commissie