• 4 oktober 2018

Rabobank Clubkas Campagne

De Westlandse regio kent een bloeiend verenigingsleven. Verenigingen zijn van ongekend belang voor de toekomst, zij versterken de samenleving en zorgen voor sociale samenhang. Daarom ondersteunen wij verenigingen waar wij kunnen bij het realiseren van hun ambities.

 

Met de Rabobank Clubkas Campagne kunnen verenigingen en stichtingen in de Westlandse regio (Westland, Maasluis, Hoek van Holland en Maasland) een donatie voor de clubkas verdienen. Leden van onze bank bepalen door middel van stemmen hoe hoog dit bedrag is. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger het bedrag. Dit jaar stelt Rabobank Westland een bedrag van maar liefst € 200.000,- beschikbaar!

 

Stemmen

Van 3 t/m 15 oktober 2018 kunnen leden van Rabobank Westland hun stem uitbrengen. Elk lid krijgt vijf stemmen om te verdelen en kan maximaal twee stemmen uitbrengen op dezelfde club. Voor het uitbrengen van de stemmen is de persoonlijke code nodig die begin oktober per post aan onze leden wordt toegestuurd.

Klik hier in de blauwe balk op ‘stemmen’ voor een overzicht van de deelnemende verenigingen en breng uw stem uit.

let op! U kunt maximaal twee stemmen uitbrengen op dezelfde club en eenmaal uitgebrachte stemmen kunnen niet herroepen worden.