• 4 april 2018

Paasactiviteit was weer geslaagd!

Vorig jaar hebben we het helaas niet door kunnen laten gaan, maar dit jaar met Pasen stonden de vrijwilligers van de activiteitencommissie weer klaar voor onze jonge leden.

De activiteitencommissie bestaat uit een groep jongeren tussen de 14 en 25 jaar die zich meerdere keren per jaar hard maakt voor een aantal activiteiten. Dit stimuleert de teamgeest van de club en zorgt er ook voor dat er kennis gemaakt kan worden met potentiële nieuwe leden.

Op zaterdag 31 mei hebben ze de paashaas opgetrommeld om eitjes in het Maaslandse bos te verstoppen. Vlak voor de activiteit werden de eitjes zorgvuldig verstopt. Er werd door alle kinderen heel goed gezocht. En toen de kinderen écht geen eitjes meer konden vinden, heeft de Paashaas zelf nog even gekeken of de kinderen goed genoeg gezocht hadden om er zeker van te zijn dat er geen lekkere chocolade eitjes verloren zouden gaan.

Op zaterdag 14 april is de volgende activiteit alweer! Dan gaan we Apenkooien in de NTO-zaal. Dus neem je vriendjes en vriendinnetjes mee, want dat wordt een te gekke middag!

Meer informatie volgt!

En kijk hier voor de foto’s van de activiteitencommissie