NTO Zomerkamp

Featured Video Play Icon

Beste NTO-kids en ouders,

Buiten is het nog koud, maar wij denken al aan de zomer! De kampstaf is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het NTO Zomerkamp 2019. We hopen natuurlijk dat JIJ met ons mee gaat!

Lijkt het je onwijs stoer om te slapen in tenten, te rennen in het bos en allerlei gave spelletjes te doen? Schrijf je dan in vóór 1 februari 2019!

Vriendjes en vriendinnetjes (uit groep 3 t/m 8) mogen dit jaar ook weer mee. Het kamp is dit jaar van maandag 22 juli t/m vrijdag 26 juli.

Mocht u vragen hebben over het NTO Zomerkamp, neem dan contact op met de hoofdleiding, via zomerkamp@ntomaasland.nl.

Kosten

Het kamp kost € 97,50. Gaat je broertje of zusje ook mee, dan kost het kamp voor hem of haar maar € 90,00 en voor het 3e kind € 82,50. Vriendjes of vriendinnetjes worden niet gerekend als 2eof 3e kind. Zij betalen hetzelfde bedrag als 1 kind.

Dit jaar bieden wij de mogelijkheid om gespreid te betalen, dit zou er als volgt uitzien:

 

  1 termijn 4 termijnen
(vóór 1 juni) vóór 1 maart vóór 1 april vóór 1 mei vóór 1 juni
1 kind €97,50 €25,00 €25,00 €25,00 €22,50
2 kinderen €187,50 €50,00 €50,00 €50,00 €37,50
3 kinderen €270,00 €70,00 €70,00 €70,00 €60,00

Als u in termijnen wilt betalen, bent u zelf verantwoordelijk voor het op tijd betalen van de termijnen, wij sturen geen maandelijkse betalingsherinneringen.

Smoelenboek

 • Hoofdleiding NTO Zomerkamp
  Hoi allemaal, Ja, het zonnetje komt door! Lente! Maar ik denk al aan de zomer en dan natuurlijk vooral aan het NTO Zomerkamp! Ik heb al weer ontzettend veel zin in kamp. Jullie ook? Voor diegene die mij niet kennen, ik ben Tessa van Houten, 30 jaar en ga dit jaar voor de 12e keer als leiding mee op dit te gekke kamp. Ik ga voor de 8e keer mee als hoofdleiding, ook dit jaar heb ik deze taak samen met Roy. Doordeweeks ben ik juf op een school voor speciaal onderwijs in Rijswijk. Dit is een school voor kinderen met gehoor- of spraak/taalproblemen. Tot begin van dit jaar gaf ik de selectiemeisjes les bij NTO en turnde ik zelf al ruim 22 jaar. Helaas moest ik door een blessure stoppen met turnen en lesgeven. Maar, op kamp gaan, dat blijf ik doen! Want dat is het leukste wat er is! Is het al zomer? Tot op kamp!

 • Hoofdleiding NTO Zomerkamp
  Vriendjes en vriendinnetjes! Mijn naam is Roy van Mil, ik ben 23jaar (op kamp alweer 24) en kom uit Maasland. Ik heb jaren op krachttraining gezeten, maar die groep is helaas gestopt. Sinds 3 jaar ben ik weer terug bij krachttraining, maar nu als docent! Ik geef samen met mijn maatje Pim (ook leiding op kamp) wekelijks met heel veel plezier les aan de stoere mannen van NTO. Gelukkig mag ik ook dit jaar weer mee met het grootste feest van het jaar, NTO-KAMP!!!! Het wordt voor mij alweer de 8de keer als leiding, dit jaar zelfs voor de derde keer als hoofdleiding. En geloof me: het wordt nog gekker, gezelliger en leuker als alle voorgaande jaren!! Ik vind op vakantie gaan, leuke dingen met vrienden en vriendinnen doen en gave feestjes het allerleukst! Komt dat even goed uit! Kamp wordt namelijk een top vakantie met super leuke vrienden en vriendinnetjes, waarmee we een groot feest gaan maken. ☺ Kortom ik kan niet wachten op de zomer, zodat eindelijk het NTO-kamp gaat beginnen!! Tot op kamp, groetjes Roy

 • Kampleiding NTO Zomerkamp
  Hallotjesss Ik ben Pim Dukker en woon in Den Hoorn. Ik ga al voor het 6de jaar achter elkaar met de NTO gezellig op kamp. Verder geef ik krachttraining bij de NTO aan de stoerste mannen van het dorp Daarnaast ben ik gymleraar op een school in Den Haag. Hier laat ik de kinderen lekker zweten en plezier beleven. Ik heb erg veel zin in kamp en kan niet wachten tot we tenten op mogen zetten Tot op kamp!!

 • Kampleiding NTO Zomerkamp
  Hallo allemaal! Ik ben Otger Peeters en ik ga dit jaar voor de 6e keer mee als kampleider van het Zomerkamp. Ik ben 24 jaar oud en woon al mijn hele leven in Maasland. Voor NTO help ik zo nu en dan als vrijwilliger, bijvoorbeeld bij de verbouwing van de nieuwe zaal en de nieuwe kantine. Ik heb nog nooit geturnd bij NTO en ik ben net zo lenig als een koelkast. Maar misschien kunnen jullie mij nog wat aanleren! Voor mijn werk bouw ik feesten en festivals. Ook in Maasland help ik vaak mee met allerlei evenementen zoals het Lichtjesfeest, Sport en Spel en Hometown Festival en nog veel meer. Ik ga er vanuit dat we van het Zomerkamp ook weer één groot feest gaan maken! Groetjes Otger

 • Kookstaf NTO Zomerkamp
  Hoi allemaal, Ik ben Mirna den Ouden. Ik ben 20 jaar oud en woon in Maassluis. Tot vorige jaar zat ik op Rhönraden, maar omdat ik verder weg ging studeren, gingen de Rhönradtrainingen mij niet meer lukken. Ik studeer namelijk sinds dit jaar in Utrecht. Ik doe daar ruimtelijk ontwerp, en heb het erg naar mijn zin. Maar natuurlijk heb ik ook weer super veel zin in de zomervakantie, vooral in de eerste week. Dan gaan wij namelijk op kamp! Ik zal samen met Charon weer lekker voor jullie gaan koken. Ik zie jullie dan!

 • Kampleiding NTO Zomerkamp
  Hoi lieve kids, Wat leuk dat jullie allemaal mee gaan op kamp! Afgelopen jaar ben ik voor het eerst mee geweest op het NTO Zomerkamp en vond het superleuk! Dit jaar gaan we er weer een feestje van maken! Ik heb er onwijs veel zin in, jullie ook? Mijn naam is Meghan Lagerwerf en ik ben 21 lentes jong. Ik hoop dit jaar af te studeren van de opleiding International Business and Languages. Hiervoor heb ik onder andere een half jaar in Parijs en Dublin gewoond. Ik hou van reizen en vind het leuk om te turnen bij NTO! Tot op kamp!

 • Kampleiding NTO Zomerkamp
  Hallo kampmaatjes, Ik zal mijzelf even voorstellen, ik ben Lisanne Halve, 20 jaar oud en zat sinds mijn 6e op turnen, daar ben ik mee gestopt, maar ik doe nog wel aan rhönradturnen. Waarschijnlijk hebben jullie mij al eerder gezien, ik ben namelijk al 2 keer meegeweest op kamp en zelf loop ik regelmatig in de NTO-zaal vanwege de activiteitencommissie en het Rhönradturnen. Dit jaar wordt het mijn 3e jaar kamp, hier heb ik super veel zin in en ik hoop jullie ook! Verder ben ik bezig met een vervolgopleiding gespecialiseerd pedagogisch werker. Ik ben benieuwd naar een nieuw jaar NTO-kamp maar dat wordt vast weer één groot feest. Tot op NTO-kamp allemaal!

 • Kampleiding NTO Zomerkamp
  Beste kampgangers! Deze zomer ga ik voor de eerste keer met jullie mee op kamp. Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Leonie van Leeuwen en ik ben 19 jaar. Ik studeer Bedrijfskunde in Rotterdam en woon nog in Maasland. Ik ben inmiddels alweer 11 jaar lid bij NTO, eerst met turnen en toen ik 12 was ben ik overgestapt op het rhönradturnen. Ik ging zelf vroeger altijd met veel plezier mee op kamp en ik hoop dat ik jullie ook een onvergetelijke week kan bezorgen!

 • Kampleiding NTO Zomerkamp
  Heyhey leuke kampvriendjes en vriendinnetjes, Mijn naam is Jessie Heinsbroek, 21 jaar en ik ga deze zomer voor het derde jaar mee op kamp. Ik vindt het leuk om te reizen en natuurlijk ook om te turnen bij NTO. Ik werk bij de dierenarts om de diertjes weer beter te maken. Ik heb er in ieder geval alweer super veel zin in! Zie ik jou op het allerleukste kamp dit jaar? Tot dan!

 • Kampleiding NTO Zomerkamp
  Hoi allemaal! Mijn naam is Hannah Vear, ik ben 21 jaar oud en ik ga dit jaar voor de eerste keer mee op kamp. Sommigen zullen mij herkennen als de turnjuf van de selectiemeisjes. Verder help ik vaak bij activiteiten en doe ik zelf aan rhönradturnen bij NTO. Ik studeer Industrieel Ontwerpen in Delft en zocht een rhönradvereniging in de buurt. Zo ben ik 2,5 jaar geleden binnengerold in Maasland, het gezelligste dorp van Nederland. Naast (rhönrad)turnen hou ik van creatief bezig zijn, dansen, spelletjes en gezelligheid, dus dat moet helemaal goedkomen op kamp. We gaan er een hele leuke week van maken, ik heb er zin in, jullie ook?!

 • Kampleiding NTO Zomerkamp
  Hallo allerbeste, lieve, leuke en tikkeltje gekke kampkindertjes, Mijn naam is Gino Sarris, ben 22 jaar ((en op kamp word ik 23!!!) vergeet geen cadeautjes mee te nemen 😉 ). Ik ben de tel kwijt hoeveel keer ik al mee ben gegaan op kamp, SUPER COOL TOCH!!? Bij NTO geef ik les aan de jongens en meiden van de turnselectie en de recreatie jongetjes. Ook regel ik nog een aantal andere dingentjes bij het NTO-bestuur, zodat jullie lekker kunnen blijven sporten. Ik hoop dat jullie net zo veel zin in het NTO Zomerkamp hebben als ik!!!! Groetjes de aller-leukste kampleiding, ik dus, van het NTO Zomerkamp!!!

 • Kookstaf NTO Zomerkamp
  Hi allemaal! Ik ben Charon Sarris en als we op kamp gaan ben ik alweer 27 jaar! Ik ben de zus van Gino, die al heel wat jaren meegaat. Ik ga nu voor mijn tweede keer mee en zal voor het heerlijke eten zorgen, samen met Mirna. Vorig jaar heb ik het onwijs naar mijn zin gehad en kijk nu alweer uit naar dit kamp. We gaan er een super feestje van maken. Tot dan!

Aanmeldformulier

De inschrijving voor het zomerkamp van 2019 wordt binnenkort online gezet.