• 20 augustus 2019

NTO Zomerkamp zeer geslaagd

In de eerste week van de zomervakantie hebben we met 40 kinderen en 18 leiding een hele gave en gezellige week NTO Zomerkamp beleefd.

De leiding vertrok op zaterdag, met alle tenten en kampspullen naar Moergestel. Hier staan we al heel wat jaren op het terrein van mevrouw Moorman. Zaterdag en zondag werden er zo’n 16 tenten opgezet, zodat op maandagochtend alles klaar stond toen de kinderen met de bus aankwamen.

Het thema dit jaar was Disney, alle activiteiten waren aangepast aan dit thema. Zo deden we in het bos een Robin Hood-spel, zijn we als echte Tarzans door de modder gekropen, speelden de leiding een toneelstuk over verschillende Disney-karakters en hadden we een Hans en Grietje-dropping. Omdat het die week erg warm was (35-39 ºC), hebben we ook heel veel waterspelletjes gedaan en zijn we naar het zwembad in Oisterwijk geweest.

Sponsors bedankt!

Wij kijken nog steeds terug op een zeer geslaagd NTO Zomerkamp. Dankzij onze vele sponsors hebben wij weer een top week kunnen neerzetten voor de kinderen. Bedankt allemaal!

Kampterrein gezocht

Na een heel aantal mooie jaren in Moergestel is het tijd voor een andere locatie voor ons zomerkamp van volgend jaar. We zijn met de kampstaf al druk aan het zoeken geweest, maar wie weet hebben jullie nog waanzinnige tips?!

Dus: weet jij een toffe locatie voor ons zomerkamp voor volgend jaar? Laat het ons dan weten via zomerkamp@ntomaasland.nl

Veel hebben we niet nodig: een veld waar we onze tenten kunnen opzetten, flink wat elektrische aansluiting en sanitaire voorzieningen (minimaal 2 wc en 2 douches). Een schuur o.i.d. waar we onze spullen in kwijt kunnen zou fijn zijn.