• 14 augustus 2019

NTO Maakt zich klaar voor het nieuwe seizoen

Eind vorig seizoen is al het materiaal gekeurd en dit is na de nodige reparaties weer helemaal tip top in orde. Zo zijn de dikke matten stuk voor stuk bij de zeilmaker geweest om de hoezen te herstellen en kunnen er nu weer tegenaan!

Volgende week staat er een rolsteiger in de gymzaal zodat het plafond schoongemaakt en de ramen gezeemd kunnen worden door het schoonmaakbedrijf. Ook zal het één en ander aan schilderwerk worden gedaan. 

In september hebben we weer een schoonmaakactie ingepland (voornamelijk het soppen van materiaal e.d.) en daar hebben we veel mensen voor nodig. De exacte datum wordt nog gecommuniceerd.

We hopen natuurlijk dat hier een aantal vrijwilligers voor zullen zijn. Indien dat niet het geval is, zal het door het schoonmaakbedrijf worden gedaan en daar zit een behoorlijk kostenplaatje aan vast. Met dat geld kunnen we beter andere dingen doen zoals investeren en bijhouden van materiaal, opleidingen en docenten.

Ook de vloer zal worden gerepareerd. deze is op verschillende plekken beschadigd. Na de grote schoonmaakactie zal de vloer nog een keer met de machine worden gereinigd. Dan zal de zaal en al het materiaal er ook weer top uitzien!