• 1 september 2019

Nieuws vanuit het bestuur

De zomervakantie is weer voorbij. Mooi weer gehad en naar we hopen heeft een ieder weer even afstand kunnen nemen en rust gehouden tijdens een hopelijk mooie vakantie.

ZOMERKAMP
We kijken ook terug op een zeer geslaagd zomerkamp het bestuur ook even om een hoekje mocht kijken. Fantastisch om te zien hoe leuk en aardig alles is geregeld, maar vooral ook hoe discipline de basis vormt voor een fijne sfeer.

REPARATIES
Afgelopen twee weken zijn er wat reparaties uitgevoerd aan de grijze muur in de zaal en de deuren van de kleedkamers naar de zaal. Ook zijn de scheuren in de muren van de entree gerepareerd en dat maakte het ook noodzakelijk deze muren weer te schilderen. En je weet, als je dan begint, moet je ook door, dus alle muren van de kleedkamers ook maar weer lekker fris in de witte muurverf gezet. Zullen we nu eens proberen met zijn allen om deze zo lang mogelijk schoon te houden?

ASSISTENTEN
Een vereniging als NTO kan niet zonder docenten en assistenten. We zijn blij dat zich weer nieuwe kandidaten voor assistentenopleiding hebben gemeld. Maar hoe anders gaat dat met de docenten. Er is zeker behoefte aan nieuw docentenbloed, maar in de wereld om ons heen lijkt het niet mogelijk. Als bestuur proberen we een ieder die met deze opleiding wil beginnen te enthousiasmeren. Wij betalen de kosten, maar jij moet het doen. Wie durft?!

GEZOCHT VRIJWILLIGER SCHOONMAAK
Ook is in de afgelopen twee weken een aanvang gemaakt met de grote schoonmaak. Met behulp van een rolsteiger heeft ons schoonmaakbedrijf de plafonds en de vensterbanken van stof en dode beesten ontdaan en de ramen aan de binnenkant gezeemd. De buitenkant volgt binnenkort. Dat houdt in dat wij zelf ook weer aan de bak kunnen: op 14 september gaan we de zaal schoonmaken en daarvoor hebben we weer vrijwilligers nodig die op de zaterdag een paar uurtjes komen helpen. Vele handen maken licht werk geldt zeker ook hier, want er moet best wel wat gedaan worden. Tenslotte willen we allemaal sporten in een schoon gebouw toch?

Geef je even op als je wilt komen bij de secretaris: secretariaat@ntomaasland.nl