Kampleiding

 • Leiding NTO Zomerkamp
  Heee allemaal, Mijn naam is Thijs, ik ben 18 jaar oud en zit, als ik het goed onthouden heb, al 11 jaar bij NTO op turnen. Dit doe ik nog met net zoveel plezier als dat ik dit vroeger deed! Ook assisteer ik op de donderdagavond het super stoere freerunnen. Dit jaar ga ik voor de eerste keer mee als kampleiding en hier heb ik ontzettend veel zin in! Kunnen jullie, net als ik, niet wachten tot het kamp eindelijk begint?!

 • Hoofdleiding NTO Zomerkamp
  Hoi allemaal! Ja, het zonnetje komt door! Lente! Maar ik denk al aan de zomer en dan natuurlijk vooral aan het NTO Zomerkamp! Ik heb al weer ontzettend veel zin in kamp. Jullie ook? Voor diegene die mij niet kennen, ik ben Tessa, 31 jaar en ga dit jaar voor de 13e keer als leiding mee op dit te gekke kamp. Ik ga voor de 9e keer mee als hoofdleiding, dit jaar heb ik deze taak samen met Gino. Doordeweeks ben ik juf op een school voor speciaal onderwijs in Rijswijk. Dit is een school voor kinderen met gehoor- of spraak/taalproblemen. Ik heb bij NTO lesgegeven, o.a. aan de selectiemeisjes en heb zelf ruim 22 jaar geturnd. Helaas moest ik door een blessure stoppen met turnen en lesgeven. Maar, op kamp gaan, dat blijf ik doen! Want dat is het leukste wat er is! Is het al zomer? Tot op kamp!

 • Leiding NTO Zomerkamp
  Hey!! Ik ben Stef, 16 jaar oud en woon in Maasland. Dit is mijn eerste jaar dat ik gezellig met jullie mee mag op kamp (Heb er super veel zin in!! 🙂 ) Ik heb heel wat jaren geturnd bij NTO, maar ben sinds een jaar over gestapt naar freerunnen. Zie ik jullie ook op het leukste kamp wat er bestaat??

 • Leiding NTO Zomerkamp
  Hallo lieve, leuke en gezellige kampkids, Mijn naam is Roy en ik ga alweer voor de 9de keer mee als leiding op het geweldige NTO-kamp. Vroeger ben ik ook nog 3 keer als kind mee geweest. Dat is 12 keer bij elkaar. Kan je nagaan hoe gaaf ik kamp vind!! En ik beloof jullie dat wij er dit jaar weer alles aan gaan doen, zodat jullie er precies hetzelfde over denken als ik :-). Naast kamp zouden jullie mij kunnen kennen als docent van krachttraining en ik ben vaak aanwezig bij de activiteitencommissie! Mijn hobby’s zijn hardlopen, fietsen, gezellige dingen doen met vrienden en de wereld ontdekken! Maar mijn grootste hobby is kamp!! Ik heb er weer super veel zin in! 🙂 Tot snel!

 • Leiding NTO Zomerkamp
  Hallootjeesss!! Ik ben Pim. Ook dit jaar ga ik weer mee op NTO zomerkamp als kampleiding. Dit doe ik alweer voor de 7de keer en heb er uiteraard net als alle jaren weer mega veel zin in. De mannen kunnen me kennen van de krachttraining bij NTO, deze geef ik namelijk samen met Roy. Verder ben ik gymmeester op een basisschool in Nootdorp, dus als je wilt rennen, klimmen en gek doen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik zou zeggen tot later en tot in Moergestel. De masssolll!!

 • Leiding NTO Zomerkamp
  Hallo allemaal! Ik ben Otger en ik ga dit jaar voor de 7e keer mee als kampleider van het Zomerkamp. Ik ben 25 jaar oud en woon al mijn hele leven in Maasland. Voor NTO help ik zo nu en dan als vrijwilliger, bijvoorbeeld bij de verbouwing van de nieuwe zaal en de nieuwe kantine. Ik heb nog nooit geturnd bij NTO en ik ben net zo lenig als een koelkast. Maar misschien kunnen jullie mij nog wat aanleren! Voor mijn werk bouw ik feesten en festivals. Ook in Maasland help ik vaak mee met allerlei evenementen zoals het Lichtjesfeest, Sport en Spel en Hometown Festival en nog veel meer. Ik ga er vanuit dat we van het Zomerkamp ook weer één groot feest gaan maken!

 • Kookstaf NTO Zomerkamp
  Hoi allemaal, ik ben Mirna. Ik ben 21 jaar oud en woon in Maassluis. Vroeger zat ik op Rhönraden, maar omdat ik verder weg ging studeren, gingen de Rhönradtrainingen mij niet meer lukken. Ik studeer namelijk helemaal in Utrecht. Mijn hobby’s en mijn studie zijn super creatief, ik ben graag met mijn handen bezig en daarom vind ik het ook super leuk om voor jullie te gaan koken. Samen met Leonie zullen wij jullie eten verzorgen en de sterren van de hemel (proberen te) koken. Ik heb er zin in! Tot snel!

 • Leiding NTO Zomerkamp
  Hoi lieve kids, Wat leuk dat jullie allemaal mee gaan op kamp! Dit jaar ga ik voor de derde keer mee op het NTO Zomerkamp en heb er onwijs veel zin in, jullie ook? Mijn naam is Meghan en ik ben 21 lentes jong. Afgelopen jaar mogen afstuderen en werk nu in de groente- en fruitsector. Ik hou van reizen en vind het erg leuk om te turnen bij NTO! Tot op kamp!

 • Leiding NTO Zomerkamp
  Hallo allemaal, Mijn naam is Loïs en ik ben 17 jaar oud. Ik woon al me hele leven in Maasland en zit al bij NTO vanaf het moment dat ik oud genoeg was om te mogen turnen. Dit is mijn eerste jaar dat ik mee ga als leiding, maar ik ga al een tijdje mee op kamp. Toen ik in groep 3 zat mocht ik eindelijk mee en ben ik t/m groep 8 ook trouw mee geweest als kampganger! Ik zit zelf op Rhönraden bij NTO. Dit doe ik al bijna meer dan 5 jaar en ben nog lang niet van plan om te gaan stoppen! Ik zit op het moment in 4 havo en ga volgend jaar m’n examenjaar in. Naast het sporten en school werk ik in een restaurant in Maassluis, in de bediening. Ik vind mijn werk echt één van de leukste dingen die er is. Ik heb het altijd enorm naar mijn zin. Ik ben iemand die houdt van veel gezelligheid en veel gezellige mensen om me heen. Dit is ook een van de vele redenen waarom ik super veel zin heb om mee te gaan op kamp en ik hoop jullie natuurlijk allemaal te zien dit jaar! Tot snel!

 • Leiding NTO Zomerkamp
  Hallo kampmaatjes, Ik zal mijzelf even voorstellen, ik ben Lisanne, 21 jaar oud en zat sinds mijn 6e op turnen, daar ben ik mee gestopt, maar ik doe nog wel aan Rhönradturnen. Waarschijnlijk hebben jullie mij al eerder gezien, ik ben namelijk al 3 keer mee geweest op kamp en zelf loop ik regelmatig in de NTO-zaal vanwege de activiteitencommissie en het Rhönradturnen. Dit jaar wordt het mijn 4e jaar kamp, hier heb ik super veel zin in en ik hoop jullie ook! Verder ben ik bezig met een vervolgopleiding gespecialiseerd pedagogisch werker. Ik ben benieuwd naar een nieuw jaar NTO-kamp, maar dat wordt vast weer één groot feest. Tot op NTO-kamp allemaal!

 • Kookstaf NTO Zomerkamp
  Beste kampgangers! Ik ben Leonie. Deze zomer ga ik voor de tweede keer met jullie mee op kamp. Gelukkig word ik dit jaar niet ondergesmeerd met slagroom.. Dit jaar zal ik samen met Mirna voor jullie gaan koken! Ik studeer Bedrijfskunde in Rotterdam en zit zelf nog op Rhönradturnen bij NTO. Ik ging zelf vroeger altijd met veel plezier mee op kamp en ik hoop dat ik jullie het zoals elk jaar ook weer erg naar je zin gaan hebben! Nu duimen dat we net zulk lekker weer krijgen als vorig jaar!

 • Leiding NTO Zomerkamp
  Hallo, mijn naam is Laura en ik ben 29 jaar. Dit jaar ga ik voor het eerst mee op het NTO Zomerkamp. Ik werk op het speciaal onderwijs in Zoetermeer. Tessa is een collega van mij en zij heeft mij gevraagd om gezellig met jullie mee te gaan op zomerkamp. Ik heb vroeger op turnen gezeten en ik ben regelmatig zelf op kamp geweest. Dat vond ik altijd super gezellig! Ik heb er heel veel zin in, hopelijk jullie ook! Tot gauw!

 • rhönrad turnen
 • Leiding NTO Zomerkamp
  Heyhey leuke kampvriendjes en vriendinnetjes! Mijn naam is Jessie, 22 jaar en ik ga deze zomer voor het vierde jaar mee als leiding op kamp. Ik vind het leuk om te reizen en natuurlijk ook om te turnen bij NTO. Zelf turn ik sinds ik in groep 4 zit en sinds vorig jaar geef ik de meisjes selectie les op de zaterdag samen met Hannah. Ik werk bij de dierenarts om de diertjes weer beter te maken. Ik heb er in ieder geval alweer super veel zin in! Zie ik jou op het allerleukste kamp dit jaar? Tot dan!

 • Leiding NTO Zomerkamp
  Hoi allemaal! Ik ben Jessica en ik ben 21 jaar oud. Ik ga dit jaar voor het eerst mee als kampleiding en daar heb ik super veel zin in! Ik woon in Maasland en ik ben vaak bij NTO te vinden. In groep 3 ben ik begonnen met turnen. Dat heb ik een paar jaar met veel plezier gedaan. Nu doe ik niet meer aan turnen, maar aan rhönradturnen. Dit doe ik 2x per week. Veel van jullie zullen mij ook kennen van het assisteren. Ik heb veel jaren bij jullie geassisteerd, maar vanwege mijn opleiding gaat dat nu niet meer. Ik zit nu in het laatste jaar van Sport en Bewegen. Hier leer ik om training te kunnen geven, waaronder aan jullie! Als ik dit jaar mijn diploma haal, wil ik heel graag de opleiding voor fysiotherapie gaan doen. Dan kan ik mensen helpen met bewegen. Ik heb er super veel zin in, jullie ook? Tot op kamp!

 • Hoofdleiding NTO Zomerkamp
  Hoi hoi! Mijn naam is Gino. Ik ga al een paar jaartjes mee op kamp. Maar….. Dit jaar ga ik mee als hoofdleiding!!! Dus dat is nog best spannend voor mij, maar met ze alle gaan we er een super leuk kamp van maken. Op kamp ben ik al weer 24 jaar. Verder geef ik bij NTO de selectieles aan jongens en de grote meiden. Ook zit ik bij het bestuur, zodat jullie met alle plezier kunnen blijven sporten. Stiekem hè…. Ben ik degene die van iedereen het meeste zin heeft in kamp. En ik hou ook erg veel van snoepjes ;).

 • Meisjes turnen groep 4
 • Leiding NTO Zomerkamp
  Hoi hoi, ik ben Gemma en dit is mijn eerste jaar als kampleiding, spannend!! Omdat het de eerste keer is, zal ik mij even voorstellen. Ik ben 19 jaar en woon al heel mijn leven in Maasland. Op dit moment zit ik in het tweede jaar van mijn studie Leisure en Events management. Naast mijn opleiding werk met veel plezier bij de lunchroom Bij De Buurvrouw. Hiernaast werk ik nog in de bloemenverkoop bij Ms. Bouquet en ben ik vrijwilligster bij de bingo in de Singelhof. Vroeger heb ik zelf geturnd bij NTO, maar sinds 2015 assisteer ik alleen nog maar. Vrijdagavond assisteer ik bij de meiden van groep 8 en zaterdagochtend bij de meiden van de selectie. Samen met de gehele kamleiding ga ik mijn best doen om het beste kamp ooit neer te zetten!

 • Leiding NTO Zomerkamp
  Hallo allemaal. Mijn naam is Dave, ik woon in Vlaardingen en ben nu nog 21 jaar jong, maar tijdens kamp 22. Op de vrijdagavond doe ik aan turnen bij NTO. Dit jaar ga ik voor het eerst mee als kampleiding en heb er heel veel zin in. Vroeger toen ik zelf op kamp ging, vond ik dit altijd geweldig. Ik hoop dat jullie ook zo’n geweldige tijd gaan hebben op kamp. Ik kijk nu al uit om jullie te leren kennen en er een heel leuk kamp van te maken. Tot dan!

 • Leiding NTO Zomerkamp
  Hoi! Ik ben Arend Jan en ga voor het eerst mee op kamp. Ik heb er zin in!