• 4 mei 2019

In de zaal met….

Mijn naam is Coby Nooteboom. Ik kreeg de pen van mijn kleindochter Leonie van Leeuwen

Zij is enthousiast lid van N.T.O. Ik werd gevraagd om een stukje te schrijven voor op de website.

Ik ben meer dan 25 jaar lid van N.T.O en doe, ondanks mijn leeftijd van 79 jaar, nog altijd conditie training op dinsdagmorgen.  Al die jaren gaf  Hilly Sandyfort les op dinsdag. Wij  kregen van haar les op muziek en de oefeningen waren heel plezierig. Hilly is voor de vakantie gestopt met les geven. Zij ging van haar pensioen genieten ,en na de vakantie heeft Astrid Haar plaats ingenomen. Het was even wennen Astrid geeft heel anders les dan Hilly , maar we vinden het ook bij reuze fijn en erg gezellig. Astrid is een kei in het verzinnen van steeds andere oefeningen Zij bouwt de oefeningen langzaam op tot steeds meer inspanning, en om af te ronden ,geeft zij ontspanningsoefeningen ,die weldadig  aan doen na het harde werken. 

Naast de gym oefeningen is het ook een heel gezellige club. Wij drinken een paar keer per jaar koffie met elkaar, en aan het eind van het seizoen  maken we een fietstocht in de omgeving . Natuurlijk drinken we koffie met gebak onderweg. Er is weinig verloop in onze club ,mensen zijn trouw en blijven jaren lang komen .Maar jammer nieuwe gezichten zien wij niet  gauw Dus wie heeft zin om met ons mee te doen ?? Ik hoop nog  heel lang lid te blijven bij N.T.O en zo mijn conditie op pijl te houden. Ik geef de pen door aan Astrid!