• 25 oktober 2020

Grote clubactie

Zoals iedereen inmiddels hopelijk weet doen we dit jaar weer mee met de jaarlijkse Grote Clubactie. We willen zoveel mogelijk loten verkopen om nieuw materiaal aan te schaffen voor al onze lessen. Voor meer informatie zie de infobrief in de bijlage. We hopen dat jullie allemaal hard bezig zijn om loten te (ver)kopen, en hebben nog enkele tips en tricks!:
Winactie ledenJe helpt met het verkopen van loten niet alleen NTO, maar maakt ook zelf kans op leuke prijsjes! Om de verkoop te stimuleren hebben we een winactie voor alle leden. Hoe meer loten je verkoopt, hoe meer kans je maakt om bijvoorbeeld een nieuw turnpakje/sportoutfit of NTO-tas te winnen. 

SuperlotHet is ook mogelijk om een superlot te (ver)kopen, hiermee verkoop je meteen 50 loten in één keer! Een superlot is interessant voor bedrijven of grotere groepen (leden) dit NTO willen steunen. Kopers van een superlot komen ook op de NTO social media te staan. Voor meer informatie over het superlot, neem contact op je train(st)er of secretariaat@ntomaasland.nl .Persoonlijke verkooplinkGraag willen we iedereen op het hart drukken om extra voorzichtig te zijn in verband met de coronamaatregelen. Gelukkig is het dit jaar ook mogelijk om online loten te verkopen. Via de volgende algemene link kunnen kopers onze vereniging kiezen: https://lot.clubactie.nl/lotkopen/ Verder is het mogelijk om een persoonlijke QR-code en link te krijgen naar je eigen verkooppagina (ziehier het voorbeeld van juf Marloes), deze kan je delen via whatsapp(groepen) of op social media. Om je persoonlijke verkooplink en QR-code te ontvangen kan je een mailtje sturen naar hannah@ntomaasland.nl . 


DeadlineDe deadline voor het inleveren van je lotenboekje is 17 november. Daarna is het nog wel enkele weken mogelijk om online loten te verkopen! Mocht je een extra lotenboekje willen of per ongeluk te laat zijn met inleveren, dan kan je het je train(st)er laten weten.
We wensen iedereen nogmaals veel succes met de verkoop, laten we samen ons best doen voor NTO, alvast heel erg bedankt voor alle hulp!Als er nog vragen zijn kan je terecht bij je train(st)er of een mailtje sturen.