• 30 augustus 2019

UPDATE: Een zeer succesvolle schoonmaakactie bij NTO. Wauw!

14 september 2019 stond in de agenda van het bestuur: schoonmaakactie. Daar wil je dan ook bij zijn, maar dan wordt toch de afspraak doorkruist en moet je kiezen. De keus ging met tegenzin nu toch uit naar privé en niet NTO, hoe spijtig ik dat ook vond.

En dan is het zover en krijg je gedurende de dag allerlei berichtjes en filmpjes toegestuurd en zie je enthousiaste leden volop aan het werk om de zaal schoon te krijgen. En weet je, dat geeft de burger weer moed. Dan weet je weer van welk ”clubje” je nu bestuurslid bent en krijg je weer een beeld van wat NTO al jarenlang op de been houdt: respect, vertrouwen, enthousiasme en discipline. Nou, als je daar niks mee kunt doen, dan weet ik het niet meer.

En dan kijk je de woensdagavond erna eens even in de zaal en zie ik de schone muren, nette ruimtes en WAUW wat een werk is er verzet. Gewoon even op een vrije zaterdag. En dan mag je als voorzitter trots zijn op dit “clubje”.

Heel trots!

Iedereen die heeft geholpen hartelijk bedankt.

Namens het bestuur van NTO Maasland,

Peter Kok

Voorzitter 


————————

GEZOCHT VRIJWILLIGERS SCHOONMAAK


De afgelopen twee weken is er een aanvang gemaakt met de grote schoonmaak. Met behulp van een rolsteiger heeft ons schoonmaakbedrijf de plafonds en de vensterbanken van stof en dode beesten ontdaan en de ramen aan de binnenkant gezeemd. De buitenkant volgt binnenkort.

Dat houdt in dat wij zelf ook weer aan de bak kunnen: op 14 september gaan we de zaal schoonmaken en daarvoor hebben we weer vrijwilligers nodig die op de zaterdag een paar uurtjes komen helpen. Vele handen maken licht werk geldt zeker ook hier, want er moet best wel wat gedaan worden.

Tenslotte willen we allemaal sporten in een schoon gebouw toch?

Geef je even op als je wilt komen bij de secretaris: secretariaat@ntomaasland.nl