• 14 december 2020

Corona update | 14 Dec

Beste Leden van NTO, 

Vanavond was het weer zo ver. We hebben van premier Rutte te horen gekregen dat er komende weken weer strengere maatregelen gaan plaatsvinden. 

Helaas betekent dit ook dat de lessen van NTO weer tijdelijk stop gezet moeten gaan worden. We spreken namens alle docenten dat we dit heel erg jammer vinden en graag dit jaar gezellig met jullie hadden willen afsluiten. 

Om de pijn iets te verzachten zijn de docenten van NTO bezig om voor hun eigen groep een NTO Bingo-kaart te maken. Hierop zullen allemaal leuke oefeningen en opdrachten staan die jullie als leden thuis kunnen gaan doen. Voor elke volle bingo-kaart stelt NTO een leuk aardigheidje ter beschikking. Wij gaan er vanuit dat jullie de bingokaarten naar volle eerlijkheid invullen. De ingevulde bingokaart kan bij NTO worden ingeleverd wanneer de lessen weer van start gaan. 

We wensen jullie, namens het bestuur en de vrijwilligers van NTO Maasland, ondanks alle beperkingen, gezellige en vooral gezonde feestdagen toe en hopen jullie zo snel mogelijk weer terug te zien in onze vertrouwde NTO Zaal.