• 17 januari 2022

2022 Met een nieuw, fris bestuur of zonder bestuur?

2022 is gestart en gelukkig mogen we weer met z’n allen weer de gymzaal in. Vorig jaar hebben we jullie laten weten dat een groot gedeelte van het bestuur opstapt. 

Per 1 januari is Gino gestopt. Hij staat op het punt om vader te worden van niet één, maar twee kereltjes. Gino heeft veel voor de vereniging gedaan: hij was jaren trainer van verschillende groepen, is jaren leiding geweest op kamp en werd later ook hoofdleiding. Daarnaast heeft hij twee jaar een bestuursfunctie gehad. 

Gino is het bewijs dat je als jong persoon prima het leven van een druk bestaan kan combineren met verschillende functies in een vereniging. Hij is nog geen 30 jaar oud en heeft al zo veel voor de club gedaan. 

Gino, via deze weg willen we je nogmaals heel erg bedanken voor alles wat je voor NTO hebt gedaan. Een nieuw groot avontuur dat eerst weer zijn weg moet gaan vinden staat voor je klaar. We hopen natuurlijk dat je ooit weer besluit terug te komen naar ons mooie clubje. 

Ronja zal per september 2022 zijn taak overnemen. De tussentijd zullen we even moeten overbruggen. Ronja is verantwoordelijk voor de PR en kan daar best wel dat hulp in gebruiken zeker als ze straks een bestuursfunctie zal hebben.

– 

Hans, onze penningmeester, heeft inmiddels een leeftijd bereikt waarvan hij zegt: “Het is mooi geweest. Iemand anders mag het stokje overnemen.“ Maar die iemand hebben we nog niet gevonden… 

De administratie van de club is goed op orde; je kunt zo doorpakken en er is dus geen “puin” weg te ruimen. 

Ben jij onze nieuwe penningmeester? 

– 

Ook Joke stopt dit jaar met haar taak als secretaris. De vervanger van Joke wordt al helemaal meegenomen in de taken van het bestuur. We stellen jullie de nieuwe secretaris snel voor. 

– 

En dan de taak van voorzitter, onze kapitein op het schip. Na jaren vol passie de club te hebben voorgezeten, stopt Peter ermee. Hij heeft enorm veel bereikt. Tijd voor een nieuw avontuur!

Helaas hebben we ook voor deze rol nog geen opvolger gevonden. Dat betekent dat onze club vanaf het voorjaar zonder voorzitter zit. 

We zijn dan ook dringend op zoek naar iemand die dit zou willen doen. Peter vertelt met liefde wat het allemaal inhoudt, maar tot nu toe heeft nog niemand interesse getoond. We hebben écht een voorzitter nodig. Wie gaat ons helpen? 

– 

Ze hebben het wel eens over de kracht van herhaling. De komende periode zullen we deze oproepen dan ook zeker herhalen en hopelijk kunnen we samen een leuk energiek bestuur vormen.